Izvor:
01.09.2017 u 13:10
0

ZASTRAŠUJUĆE SAZNANJE NAUČNIKA: Čovek može da kontroliše uragane – Harvi je primer! (video)

Objavljujemo ovu tvrdnju jer sve veći broj posmatača, internet sajtova i analitičara zaključuje da je uragan Harvi bio “projektovan“ i napravljen kao “vremensko oružje“ kombinacijom alata za manipulaciju temperaturama i sejanjem “kemtrejlsa.“

Da, u početku zvuči apsurdno, dok neshvatite da nam Al Gor govor govori da ljudska aktivnost svakodnevno kontroliše klimu. To se zove “klimatska promena,“ a zapravo nam Al Gor i klimatski alarmisti direktno govore da smo mi stvorili uragan Harvi i sve ostale “ekstremne“ vremenske događaje, piše Majk Adams.

Modifikovanje vremena, drugim rečima, postalo je uverenje klimatskih alarmista. Kompletni mejnstrim mediji rutinski insistiraju na tome da su uragani, suše, poplave, snežne oluje i tornada nenamerno stvoreni ljudskom aktivnošću.

Ključna razlika između Al Gora i teorija "vremenskih ratova" je ta da oni koji veruju u vremenske ratove insistiraju na tome da su ovi uragani namerno stvoreni, selektivno pošireni i usmereni na određene ciljeve.

Al Gor veruje da je uragane stvorio čovek, drugim rečima, a teoretičari vremenskih ratova kažu da su oni precizno kontrolisani i raspoređeni kao oruđje za terorizam kako bi naneli ekonomsku štetu i postigli psihološke ciljeve koji uključuju teror i smrt.

Ova tvrdnja se većini ljudi čini apsurdnom na prvi pogled, ali postoji rastuća zajednica vremenskih skeptika koji insistiraju na tome da takvi događaji nisu nesreće, već oružje. Zato objavljujemo ovu priču: Ne kao potvrdu takvih zaključaka, već kao pogled na čudan ugao interneta gde su vremenski ratovi, modifikacija vremena i geoinženjering postali popularna, alternativna objašnjenja za značajne vremenske događaje.

Zapravo, postoje bar dva ključna patenta koja detaljno opisuju ovu tehnologiju, uključujući i "sistem u svemiru" koji može promeniti "vremenske elemente" uključujući i uragane.

Jedan on najpopularnijih sajtova koji iznose takve tvrdnje je WeatherWar101.com, čiji autor – bivši mrežni inženjer – objašnjava:

– Već deset godina dokazujem nepobitnu realnost svakodnevne proizvodnje poplava i ozbiljnih vremenskih uslova – svaki dan. Poricanje realnosti ovih dnevnih vremenskih događaja koje je napravio čovek, slično je poricanju da postoji motor sa sagorevanjem, a to je tako lako dokazati. Ako možete razumeti ključalu vodu, možete shvatiti da trilioni galona vodene pare koji dolaze odatle stvaraju i povećavaju poplave od trilion galona, i time vidimo kako se brišu razne zajednice negde u svetu. Ovo nije diskutabilno, i lako je to uočiti, baš kao i zalazak sunca.

Osim ako smo pomešali imena, ovaj autor se izgleda predstavlja pod imenom “Sofia Smallstorm“ (kako bi se izbeglo identifikovanje po imenu, naravno) i u velikoj meri štiti svoj identitet. Ova osoba je takođe pisala predgovor za “No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101.“

Ovaj sajt je objavio 14-minutnu analizu uragana Harvi, tvrdeći da je uragan povećan “generisanjem vodne pare na kopnu iz Teksasa, Luizijane i dr.“

Opis ovog videa kaže: “Takođe nije slučajno da je uragan Harvi pogodio SAD, 25 godina od dana kada je uragan Endrju pogodio Floridu. S obzirom da su sve ove oluje vrlo jasno i vrlo očigledno namerno proizvedene, ova “Godišnjica uragana“ je očigledno bila namerna.“

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter