Izvor:
10.10.2017 u 15:36
0

Facebook nam donosi Workplace Messenger za desktop!

PC i Mac aplikacije za Facebook Workplace su sada postale dostupne, a uz pomoću njih moguće je slati poruke i dijeliti svoj ekran sa drugim ljudima.

Opcija djeljenja ekrana je bila prilično tražena od strane korisnika, iako je eksluzivna za Workplace Messenger u ovom trenutku.

Nije poznato da li će i Facebook Messenger u nekom trenutku dobiti ovu opciju. Facebook Workplace je konkurencija Slack servisu. Slack je mnogo veći servis i prisutan je godinu dana na tržištu za razliku od Facebook-a koji tek sada ulazi na tržište.

"Ovo je jedna od najtraženijih funkcija od strane korisnika, tako da smo je ugradili. Desktop aplikacija je još uvijek u beta fazi i testira se od strane Workplace korisnika, koji nam pomažu da poboljšamo proizvod prije globalne objave", rekla je Vanessa Chan ispred Facebook-a.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter