Izvor:
09.11.2017 u 20:02
0

NAUČNICI TVRDE: Život posle smrti je nemoguć!

Nauka nam je možda podarila medicinu, internet, putovanja ali nam je isto tako donijela i loše vijesti.

Naime, naučnici smatraju da trebamo prihvatiti činjenicu da nema života posle smrti i nastojati da proživimo ovaj život najbolje što možemo.

– Razumemo zakone fizike koji su u osnovi svakodnevnog života – rekao je Son Kerol, kosmolog i profesor fizike na kalifornijskom u univerzitetu.

Objasnio je, da bi zagrobni život postojao naša svest bi morala biti u postpunosti razdvojena od fizičkog tela, ali umjesto besmrtne duše svest se sastoji od niza atoma i elektrona.

On je još dodao da pored toga, postoji još jedna velika prepreka.

– Naime, nakon što umremo, naša tela se raspadnu na sve sastavne delove ali neka forma svesti možda još ostaje –

Bez obzira na nama poznate zakone fizike ne postoji nikakva mogućnost da nakon što umremo informacije iz mozga nastave da postoje.

Nezavisne novine
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter