Izvor:
01.03.2018 u 21:54
0

OVO NISTE OČEKIVALI: iPhone će imati najveći ekran do sada!

Čini se da Apple pravi velike i neočekivane promene.

Apple planira da njegov nov premijum telefon ima veći displej od onog koji ima kompanijin najveći neprijatelj – Samsung.

Ovaj telefon bi ponovo mogao da oživi rat ekrana iz prošlosti jer kompanije imaju sve većih problema da primame kupce novim funkcijama na prezasićenom tržištu.

Sudeći po najnovijim izveštajima, Apple je već počeo određene testove sa proizvođačima komponenti.

Novi iPhone bi mogao da ima ekran dijagonale 6.5 inča (16.5 cm) – što je veće od 6.2-inčnog ekrana koji ima upravo predstavljen Samsung Galaxy S9+ , ali i fablet Note 8 (6.3 inča). Uprkos većem ekranu, uređaj bi trebalo da bude istih dimenzija kao i iPhone 8 zbog toga što će ekran biti od ivice do ivice.

Veliki telefon Applea mogao bi da bude potpuni raskid sa politikom koju je postavio Stiv Džobs, a to je da ljudi ne žele da imaju telefon koji ne može da im udobno stane u šaku ruke.

Ipak, očekuje se da bi novi iPhone trebalo da bude predstavljen na jesen, u isto vreme kada i Samsung predstavlja novu Note seriju i biće zanimljivo videti da li će prihvatiti igru i drastično povećati dijagonalu svog telefona.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Justine Ezarik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter