Izvor:
23.03.2018 u 15:50
0

YouTube će uskoro krenuti da vas bombarduje reklamama – a razlog vam se uopšte neće svideti!

YouTube planira da poveća broj reklama koje se emituju između muzičkih videa kako bi naterao sve one koji uživaju u besplatnom sadržaju da pređu na njegov striming servis koji će uskoro predstaviti.

Globalni direktor za uziku ove kompanije, Lijor Koen izjavio je da korisnici koji ništa ne plaćaju "neće biti srećni" kada YouTube krene da ih bombarduje reklamama.

Razlog za ovaj prekoret leži u činjenici da je YouTube godinama nekažnjeno dozvoljavao korisnicima da kače pesme, ali nikada nije propisno isplaćivao autorska prava ljudima koji su ih pravili.

YouTube je i u prošlosti pokušavao da oživi određeni sistem pretplate, ali bez velikog uspeha, ali Koen se nada da će ovaj put biti drugačiji.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter