Izvor:
08.05.2018 u 17:42
0

NOVITETI SA DRUŠTVENIH MREŽA: U Fejsbuk kodu otkrivena tajna funkcija!

Facebook radi na velikoom novitetu.

Skrivena unutar Facebook koda nalazi se neobjavljena funkcija pod nazivom "Avatars".

Ova funkcija ljudima dozvoljava da naprave personalizovane i ilustrovane verzije sebe koje mogu da koriste kao stikere u Messengeru i komentarima.

Facebook Avatars je u osnovi verzija Snapchatove akvizicije, Bitmojia – aplikacije koja se već godinama nalazi u top 10 najskidanijih aplikacija.

Ovo je logičan korak za društvenu mrežu jer za mnoge više nije dovoljno da imaju samo profilnu sliku i ime, već žele veći nivo interakcije.

A avatari su savršeno rešenje jer mogu da prenesu brojne reakcije u različitim situacijama kada smo previše zauzeti, ili jednostavno ne želimo da koristmo kameru.

A sudeći po Facebooku, ova funkcija bi uskoro mogla da bude aktivirana.

– Tražimo nove načine da pomogne ljudima da se izraze na Facebooku, izjavili su predstavnici društvene mreže za TechCrunch.

Za sada nije poznato kada će Facebook krenuti da testira novu opciju sa korisnicima jer se avatari i dalje nalaze u fazi razvoja.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter