Izvor:
14.06.2018 u 13:09
0

PAZITE: Ako primetite ovo na vašem iPhoneu, odmah ga odnesite u servis!

Greška se pojavljuje kod Appleovih iPhone 7 i 7Plus modela, a manifestuje se tako što pojedine aplikacije počinju da "sive".

Kada ovo jednom počne, telefon ne može da se ugasi ili upada u takozvani "krug podizanja sistema", a jedino rešenje jeste otvaranje telefona.

Sudeći po pojedinim izveštajimja, ova dva iPhone modela postaju podložna hardverskim problemima kako godine prolaze, a najveći broj problema uočen je sredinom 2018. godine – samo 2 godine nakon što su iPhone 7 i 7 Plus predstavljeni.

Prvi očigledan znak jeste sivljenje pojedinih dugmića, dugmići za audio neće reagovati na dodir, a dešava se i da Siri ne reaguje kao ranije.

Kada pojedine audio funkcije prestanu da rade, telefon upada u ozbiljne probleme, a prosečan korisnik može da uradi malo toga kako bi popravio situaciju.

Apple je čak i sam potvrdio ovaj problem sa podizanjem sistema, ali tvrdi da se to desilo malom broju uređaja.

Za sada, jedino rešenje jeste da se telefon odnese u servis jer glavni problem predstavlja veza između audio čipa i komponenti sa kojima je povezan.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Justine Ezarik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter