Izvor:
21.02.2017 u 03:33
0

DA LI JE OVO ŽENA SA SUPERMOĆIMA? Ustaje pre petlova, kuva, ima četvoro dece, ide na posao, a izgleda VRHUNSKI! (FOTO)

Pošto ima mnogo članova porodice, guru fitnesa Sofi Gvidoljin odlučila je da se izbori za sebe i svoje vreme tako što je – postala ranoranilac. Svaki dan ona započinje u 4.30. Ovo je satnica koje se pridržava ne bi li uspela da završi sve obaveze.

Ustaje rano da bi mala vremena za sebe, jede ovsenu kašu koja je prenoćila, a onda u miru i tišini vežba.

Ne volim jutarnju galamu i buku i taj ritual u tišini mi je zaista potreban da bih bila svoja tokom dana. Dok nisam imala decu nisam bila ranoranilac, ali sam to promenila kod sebe – kaže četvorostruka mama, koja sa suprugom Nejtanom ima porodični biznis, njih dvoje su osnovali teretanu.

Do sedam sati ona je već pripremila i doručak za svoja dva dečaka i dve devojčice i sveže istuširana ih hrani.

Tri dana nedeljno bebe su u vrtiću, imaju dadilju koja starije dečake vodi u školu. Druga dva radna dana taj posao obavljaju ona i njen suprug.

Do pola četiri svakog dana smo kod kuće i tada je vreme za ručak. Uvek imamo sveže kuvano jelo. Poslednji put deca jedu oko pet po podne i vrlo brzo potom spremamo se za spavanje. Oko pola osam oni su istuširani i u krevetu. Tada suprug i ja imamo vreme za sebe, razgovaramo o poslu najčešće – priča ova superžena.

Njene sledeće obaveze počinju od 22 sata. Veš i kuvanje joj najbolje "idu od ruke" u sitnim večernjim satima.

Stalna gužva i jak tempo života mi izuzetno prijaju. Ne bih ni umela drugačije. Za mene je sve ovo kao jedan jak kardio -rening – priča.

Njen dan završava se oko 23 sata.

Nekada je iscrpljena manje, nekada više, ali kaže da je njihova porodična organizacija omogućila i da rade i da podjednako budu i zaposleni i zadovoljni roditelji.

Superzena.b92.net
Foto: Instagram/sophie_guidolin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter