Izvor:
12.09.2017 u 21:05
0

UDAHNITE VAŠEM DOMU SVEŽINU: Promenite samo nekoliko detalja i stan će vam delovati potpuno novo!

Vašem domu, kao i vama, neophodne su promene.

Ako nemamo dovoljno novca za krupna ulaganja, vaš stan može zablistati i prodisati ako u njega unesete samo nekoliko novih detalja.

Potpuno novi izgled dobiće uz malo mašte i kreativnosti.

Pogledajte naše predloge za brzo preuređivanje stana:

1. Dekorativni jastučići

Dekorativne jastučiće volimo iz više razloga. Savršena su dekoracija, a menjanjem istih, lako ćete uneti dozu svežine u svoj dom. Samo ih uskladite sa bojama koje dominiraju u vašem enterijeru i prostor učinite toplim i prijatnim za boravak.

2. Biljke

Dekorisanje biljkama poželjno je iz više razloga. Osim što smanjuju stres, pročišćavaju vazduh i šire pozitivnu energiju domom, ulepšaće svaki prostor i uneti toplinu u njega.

3. Drveni elementi u prirodnoj boji

Drvo je poznato kao materijal koji u dom unosi toplinu. Zidne ili podne obloge od drveta – što god da odaberete, nećete pogrešiti.

4. Zavese

Zavese su nezaobilazni dekorativni element svakog enterijera i njima ćete vrlo lako postići toplinu u domu. Birajte tople boje koje će se uklopiti sa ostatkom elemenata.

Izvor: Happytv.rs/magishome.com
Foto: Twitter/enterijer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter