Izvor:
09.06.2019 u 18:47
0

UPUTILI SMO SE NA TASOS: Tamo smo se snašli za 5 minuta! (FOTO)

Odlazak na letovanje u Crnu Goru bio je nezamisliv da unapred imate rezervisan smeštaj.

Dugo sam razmišljala kako bi bilo da u Grčku odemo na bum, baš kao i nekada u Crnu Goru.

Pre dve godine. moj suprug i ja, odlučili smo da probamo i zaputili smo se na naše omiljeno ostrvo Tasos, bez ikakve rezervacije, ne znajući gde ćemo da završimo.

Budući da je to već bio 4. put da posećujemo ostrvo i mesto Limenariju znali smo gde želimo da budemo smešteni.

Posle putovanja koje je trajalo celu noć prilično iscrpljeni stigli smo u Limenariju. Počeli smo sa potragom odmah. Želeli smo smeštaj tik uz vodu, terasu s pogledom na more, ali za pristojne pare.

Prvi smeštaj u koji smo ušli bio je i na kraju naš odabir.

Vila na šetalištu, malo izdvojena od centra sa prostranim studijom u potkrovlju i velikom terasom sa svršenim pogledom. Bilo mi je neverovatno da smo odmah našli šta smo želeli i to za cenu od 30 evra po danu (bio je kraj avgusta).

Želeli smo da pogledamo još neke smeštaje pa smo nastavili dalje. Cene su bile različite, nalazili smo i jeftinije smeštaje, ali na neverovatnim lokacijama. Nikada neću zaboraviti sobu koja je izgledala poput golubarnika sa dva sing kreveta na vrhu hotela koju su nam nudili za 20 evra po danu. Želeli smo povoljno, ali ne po svaku cenu. Ta sobica je bila van svakog komoditeta.

Iznenadilo me je to što je toliko bilo izbora i što su se Grci aktivirali, zvali jedni druge i proveravali ko ima slobodno kako bi nas smestili negde.

Posetili smo i prelepo hotele koji se nalaze tik uz plažu Limenarije koji su nudili i doručak uz boravište, ali su cene bile oko 75 evra po danu.

Nama je bio prioritet da ostanemo više od deset dana pa smo se zato odlučili za zlatnu sredinu i vratili se u studio u koji smo prvo kročili.

Da nismo trošili vreme tražeći nešto drugo, našu potragu smeštaja na bum obavili bismo za 5 minuta. Bez ikakve rezervacije, kapare, prepiske, ugovaranja…

Ipak danas kada sam majka malog deteta ne verujem da bi se upustila u ovakvu neizvesnu avanturu pa bih smeštaj uvek unapred rezervisala.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter