Izvor:
16.10.2019 u 09:55
0

OPTIČKA VARKA: Ovaj neobičan kafić oduševio ljude širom sveta! (FOTO)

Postoji nekoliko mesta u svetu koji svojim enterijerom i dekoracijom oduševljavaju ljude širom sveta.

Jedno od njih je i kafić u Japanu koji izgleda kao da je sve u njemu nacrtano. Smešten u okrugu Šin Okubo, novi kafić pod imenom „2D Cafe“ pruža neverovatnu „animiranu atmosferu“ sa retro notom. Čitav prostor je u neutralnim nijansama, a dominiraju bela, bež i crne linije koje uokviruju nameštaj i druge predmete. Zbog ovakvog odabira boja, bilo šta što naručite, npr. bubble čaj, kolač ili neki drugi napitak – izgledaće nestvarno i prevariće vas da pomislite šta je stvarno, a šta ne.

U Japanu su vrlo retke osobe koje ne vole stripove, pa je ovaj kafić izuzetno popularan jer svakoga ko uđe uvodi u „drugu dimenziju“.

Iako je prostor monohromatski, njihova ponuda hrane i piće je uzuzetno šarenolika, što daje poseban akcenat čitavom kafiću.

Izvor: Zenskimagazin.rs
Foto: Instagram/Boredpanda/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter