Izvor:
03.11.2019 u 14:36
0

ZAMENITE SNEG I OŠTRINU KOŠAVE: Dočekajte Novu godinu na plaži i pesku!

Zamenite sneg i oštrinu košave, vrelim peskom i suncem Šarm el Šeika, grada sa obalom dugom 60 km i jednom glavnom ulicom. To je čuveni Put mira koji povezuje sve delove ovog grada: Nabk, Šarks Bej, Nama Bej, Hadaba, Old Market (Stari Šarm).

Od svih atrakcija koje će vam nesebično pružiti izdvaja se ronjenje. Šarmov šarmantni podvodni svet je po mnogo čemu jedinstven na planeti, tako da ovde dolaze kako oni željni uživanja u njegovoj lepoti, tako i brojni timovi biologa koji ga izučavaju i doprinose njegovoj zaštiti. Oni objašnjavaju da za ovo bogatstvo i raznolikost života u moru tik uz obalu, treba zahvaliti posebnoj klimi ovog kraja, prosečnim temperaturama vazduha u zimskom periodu koje se kreću oko 26-29 stepeni, dok je temperature vode za stepen ili dva niža.

Doživite ono o čemu ste možda sanjali – dočekajte Novu godinu na plaži i pesku. Čekaju vas plivanje, ronjenje, duge šetnje pored mora i sjajan noćni život. Samo za vas, turištička agencija Big Blue je obezbedila direktan čarter let do Šarm el Šeika – 28. decembra 2019. godine.

Paket aranžmani su koncipirani na bazi 6 dana/5 noćenja i pored avio-karte i taksi, hotelskog smeštaja, transfera uključuju i predstavnika na srpskom jeziku na destinaciji.

Preporučujemo vam odabrane hotele sa ALL INCLUSIVE uslugom za potpun doživljaj Novogodišnjih praznika na suncu i pesku!

Oriental Rivoli 4* Hotel je lociran u poznatoj turističkoj regiji Naama Bay, koja se smatra i jednom od centara Šarm el Šeika. Pored brojnih sadržaja, poznat je i po predivnoj peščanoj plaži. Cena po osobi sa uključenim taksama 579€.

Grand Oasis 4* Hotel je lociran na 900 m od poznatog Soho Square turističkog dela Šarm el Šeika sa mnoštvom prodavnica, barova, restorana i ostalim sadržajima. Cena po osobi sa uključenim taksama 649€.

Novotel Palms 5* Hotel nalazi se na odličnoj lokaciji, u drugom redu od plaže i u neposrednoj blizni centra regije Naama Bay u kojoj gosti mogu da pronađu brojne prodavnice, restorane i druge zanimljive sadržaje. Cena po osobi sa uključenim taksama 719€.

Rixos Sharm el Sheikh 5* Hotel je okružen zelenilom i nalazi se na plaži, dvadesetak minuta hoda od centra turističke regije Nabq. Objekat pripada poznatom hotelskom lancu, koji garantuje vrhunsku uslugu, ambijent i sve čari Crvenog mora, učiniće Vaš odmor nazaboravnim. Cena po osobi sa uključenim taksama 1.249€.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu svakim radnim danom od 9.00 do 21.00 i subotom od 10.00 do 15.00 časova.

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Izvor: B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter