Izvor:
28.05.2016 u 18:17
0

PLAŽA LJUBAVI: Jedinstven lokalitet u MEKSIKU (FOTO)

Skrivena plaža ljubavi nalazi se u Meksiku, na ostrvu Marieta.

Ukoliko imate dovoljno sredstava da posetiti ovako udaljenu i egzotičnu destinaciju, verujemo da se ne biste pokajali. Ovaj tropski raj mnoge je ostavio bez daha.

Neobični lokalitet, dugo je skrivan od očiju javnosti. Razlog tome jeste vlada Meksika, koja je koristila ovaj predeo u vojne svrhe, jer na ostrvu nije bilo stanovnika. Danas, oni koji žive blizu ovog tropskog raja ili su u mogućnosti da sami posete ostrvo, verovatno su doživeli jedno od najlepših putovanja u životu.

Za neobičan naziv plaže i njen oblik, zaslužne su vulkanske erupcije, koje su zadesile ostrvo još pre nekoliko hiljada godina. Međutim, grupa naučnika je uspela da izdejstvuje da se ova ostrva proglase nacionalnim parkom i da budu dostupna za turiste. Ovaj potez se pokazao kao odličan. Dnevna poseta turista doseže i do stotinu, jer su turisti širom sveta požurili da vide ovu egzotičnu destinaciju.

Da biste došli do plaže ljubavi, potrebno vam je oko sat vremena vožnje čamcem od mesta Puerto Valarta u Meksiku. Oni koji su imali sreće da obiđu ovo prelepo ostrvo, susreli su se sa divljim delfinima, oktopodima i kornjačama. Ostrvo Marieta povezano je sa Pacifikom, tunelom dugim 25 metara: Turisti upravo tuda i prolaze.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ManjarrezBenz/Voyagerpaschers/7711239945blues/austen_brad/MostBreathWorld

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter