Izvor:
11.05.2018 u 15:29
0

IDEALNA LETNJA DESTINACIJA: Zaljubićete se u ove italijanske gradiće!

Manarola, Pzitano, Sorento… samo su neki od gradova koji na prvi pogled oduševljavaju svojom lepotom, a mi vam donosimo italijanske gradove koje možete da odaberete za svoje letnje destinacije i nećete zažaliti.

Italija je jedna od onih zemalja koja nam je blizu, a ima bogatstvo obalnih gradova koji izgledaju poput razglednica i koji pružaju spektakularne poglede na Mediteransko more.

Reč o gradovima koji su smešteni na liticama i sa kojih se pruža pogled koji odužima dah. Neki od njih su već poznate turističke lokacije, kao na primer Manarola koja je deo Nacionalnog parka Ćinkve Tere i jedan je od najraznobojnijih gradova sveta, isto kao i Riomađore koji je takođe deo iste regije. Tu je naravano i čuvena Amalfi regija, ali da ne odugovlačimo, bacite pogled na našu galeriju…Sigurni smo da ćete se kao i mi, zaljubiti u svaki grad.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter