Izvor:
01.06.2018 u 22:04
0

RAJ NA ZEMLJI: Nestvarno mesto u Turskoj o kojem bruji internet! (foto)

Turska je već godinama primaljiva destinacija našim turistima, a mi vam sada donosimo nešto potpuno novo. Nije u pitanju još jedan turistički vodič kroz Istanbul, a ni neko prelepo letovalište, već kanjon i jedno mesto koje izgleda kao iz mašte.

Na jugu Turske, na sredini puta između Bodruma i Alanje, smestilo se jedno mesto koje vam preporučujemo da posetite ako se ikada nađete u ovoj prelepoj zemlji.

Naime, u pitanju je Nacionalni park Saklıkent koji posećuju turisti iz celog sveta, a kada budete videli fotografije biće vam jasno i zašto. Ovo mesto nudi uživanje u kanjonu i bistroj vodi koja je jedna od najdubljih na svetu.

Savršeno mesto gde leti možete da isprobate razne vodene sportove.

Osim što Nacionalni park nudi rafting i vožnje kanuom, u blizini se nalazi neodoljiv restoran (savršen za fotkanje) koji izgleda kao iz bajke. Restoran se nalazi tik niz reku, a ukrašen je ležaljkama, ljuljaškama, jastucima u interesantnim dezenima stvorenim za leškarenje posle "napornog" dana.

Okružite se zelenilom i prirodom koja oduzima dah! Pogledajte fotografije u nastavku pa podelite sa nama kako vam se dopada, volimo da čujemo šta mislite.

Kurir-stil.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter