Izvor:
13.08.2018 u 06:05
0

PROBAJTE: Kako da postanete ranoranilac?!

Većina osoba ima problem sa ranim ustajanjem. Ako se probudite kako ne treba, velika je mogućnost da ćete čitavog dana biti neraspoloženi.

Zato primenite ove savete, i buđenje rano ujutru neće više biti problem.

Istegnite se

Ujutru ste obično pospani, pa se osećate kao da ste omamljeni, da biste otklonili omamljenost koja je karakteristična za ranojutarnja buđenja, uradite par laganih vežbi za istezanje, da biste dobili malo energije.

Vežbajte

Nakon što ste se istegli, uradite par vežbi da biste podstakli cirkulaciju, na primer čučnjeve,trbušnjake.

Pijte samo jednu šolje kafe ujutru

Iako vam pomogne ujutru, kofein može da vas uspori kasnije tokom dana, zato ne pijte više od jedne šolje ujutru.

Pijte vodu

Čaša vode je odlična ujutru, jer jača vaše telu i pomaže pri stimulaciji nervnog i probavnog sistema.

Legajte svaku noć u isto vreme

Mnoge ćete se lakše budite, ako naviknete svoj organizam na redovan ritam odlaska u krevet, jer vašem organizmu naprosto prija doslednost.

Neka vas budi opuštajuća muzika

Pronađite neku opuštajuću melodiju na vašem telefonu, i postavite je za alarm, jer ko želi da ga budi neka preglasna, prebrza pesma ujutru? Uostalom takva pesma je i stres za organizam, a to nije nešto što želite da priuštite svom organizmu ujutru.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Beograd202

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter