Izvor:
08.11.2018 u 11:58
0

ŽRTVOVAĆE SVE ZA MALO AKCIJE: Tri horoskopska znaka ne mogu da zamisle život bez jutarnjeg seksa!

I dok svi mi povremeno poželimo jutarnji seks, ova 3 znaka ne mogu da zamisle život bez njega.

Vrlo rado će žrtvovati sve za malo jutarnje akcije, pa makar morali da ustanu ranije i padnu u krevet već u 9 uveče.

Ovan

Ovan je poznat po svom entuzijazmu i duhu punom energije, ali ne možete da budete takvi ako niste jutarnja osoba koja jedva čeka prve sunčeve zrake kako bi otvorila oči.

Zašto spavati kada možete da budete budni, i zašto ležati u krevetu kada možete da krenete u akciju sa voljenom osobom.

Ovan ima jak seksualni nagon i voli da ima seks svaki put kada mu se javi želja.

Bik

Za dobronamernog i nežnog Bika, jutarnji seks se dešava gotovo potpuno prirodno – i često.

To je zato što ovim znakom vlada Venera i uvek želi da bude što bliže objektu svog obožavanja, počevši od trenutka kada se probudi.

Ovo je znak koji cveta kada je u prilici da ima fizički dodir. Zato ta jutarnja maženja mogu da počnu krajnje nevino, a završe se verlim seksom.

Jarac

Kao što je to slučaj sa mnogim stvarima ovog znaka kojim vlada Saturn, sve se svodi na ambiciju i maksimalno ulaganje truda. Ovo možda ne zvuči kao najseksi razlog za jutarnji seks, ali razmislite – Jarac je na svom vrhuncu ujutro.

Ovaj znak svaki dan vidi kao priliku da se suoči sa svetom i postigne svoje ciljeve. A to je upravo ona energija koju želite kod partnera.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter