Izvor:
11.12.2018 u 13:52
0

CEO ŽIVOT POGREŠNO STAVLJATE LAMPICE: Samo na ovaj način vam se one neće zapetljati na jelci!

Ako budete ovako kitili vašu novogodišnju jelku lampice vam se neće zapetljati na sredini niti će sakriti grane

Kako se bližimo polovini decembra tako novogodišnja euforija sve više raste, a mnogi su već počeli sa kićenjem jelke. Međutim, pitanje koje se uvek postavlja je: Kako stavljate lampice na jelku Namotavate ih u krug oko drvca, zar ne? E, pa, izgleda da je to pogrešno!

Dekorateri tvrde da se lampice stavljaju po vertikalnoj liniji i da je to najbolji i jedini način kako da vaša jelka svetluca od početka do kraja. Sa postavljanjem lampica se kreće sa vrha jelke i to onom stranom koja nema utičnicu, a zatim se spusti do samog dna. Nakon toga, povucite lampice lagano u desno i ponovno ponovite postupak, ali ovoga puta prema gore, do samog vrha.

Ponavljajte ovaj proces sve dok celo drvce nije prekriveno lampicama. Kako biste bili sigurna da će i sam centar jelke svetlucati, stavite svoje najsjajnije ukrase što više u unutrašnjost jer će se tako svetlost lampica odbijati od njih. Još jedna prednost vertikalno postavljenih lampica je i proces skidanja. Biće vam puno lakše da je raskitite jer ne morate obilaziti oko jelke da biste ih skinuli.

Zvuči jako zanimljivo i pravo je vreme da isprobate ovaj način kićenja jelke.

Izvor: Stil
Foto: Instagram/lola1812

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter