Izvor:
12.12.2018 u 07:38
0

Ova tri horoskopska znaka očekuje totalnI obrt pred kraj godine!

Do početka nove godine ostalo je još dvadesetak dana, ali još uvek ima vremena za lepe stvari.

Sam kraj 2018. će nekim znacima zodijaka doneti predivne trenutke. Oni će imati neverovatne događaje u samom finalu 2018. posebno u oblasti ljubavi i prijateljstva!

Očekuju ih predivni trenuci, harmonija, ljubav i ovu godinu će pamtiti po najlepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračiće u novu 2019.

Otkrijte u nastavku kojim znacima Zodijaka 2018. sprema iznenađenje!

Ribe
Ribe uvek čeznu za harmonijom, tako da tokom ove zime, konačno osetiti harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imaće dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osećaju emocije za koje misle da nisu uopšte sposobni. Takođe će se približiti prijateljima i provodiće dosta vremena zajedno.

Strelac
Strelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osećaju sa obe strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživaće do kraja ove godine i izgledaće kao da lete u oblacima.

Bik
Bikovi su imali izolovanu godinu, sa malo ljubavnih sastanaka i malim krugom prijatelja. Ali ove zime stvari će se promeniti preko noći. Konačno će naći svoj krug ljudi, u kojima će biti skrivena njihova nova sjajna ljubav. Bikovi su po prvi put nakon dugo vremena u ravnoteži sa njihovim unutrašnjim bićem, a to je savršena predispozicija za izgradnju dobrih prijateljskih odnosa i neverovatne ljubavne priče.

Izvor:Story
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter