Izvor:
06.05.2016 u 15:01
0

UPUTSTVO ZA DŽENTLMENE: Ovo je FOTOGRAFIJA koja je ODUŠEVILA INTERNET!

"Vremena su se promenila", to će reći svako ko je odrastao u nekom malo drugačijem dobu – makar to bilo i pre samo dvadesetak godina. Sve se menja velikom brzinom, pa nam je sve teže da se naviknemo i na novu tehnologiju i na nova gramatička i pravopisna pravila, a kamoli na nove manire (ili manjak istih). Nova moda nam nije baš najjasnija, ne razumemo zašto se neki ponašaju kako se ponašaju… Kao da smo zaostali u nekoj prethodnoj eri.

Ipak, čini se da ima nade!

Na Internetu se pojavila predivna fotografija koja je za kratko vreme dobila prilično veliki broj lajkova – te nam se čini da će se dobre i mudre reči širiti i dalje.

– U svetu punom Kanjea, budi Frenk – piše na fotografiji na kojoj je pozirao predivni plavooki otac džez i pop muzike, jedinstveni Frenk Sinatra.

I, zaista, eto apela.

U svetu opakih momaka u degutantnoj odeći i sa diskutabilnim vaspitanjem, budite Frenk.

Ne morate oblačiti odela (mada vam ne bi ni to škodilo), ali obucite najbolje moguće manire, pozabavite se svojom ličnošću – radite na sebi, učite, čitajte, slušajte. Slušajte starije, slušajte kvalitet, slušajte svoje srce.

Onda će, verovatno, i svet oko vas biti mnogo, mnogo lepši.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/randomrandomness2, Twitter/alifetailored

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter