FIZIČKI IZGLED ĆE NAS PRVO PRIVUĆI KOD NEKE OSOBE: Evo na koje 4 neočekivane muške osobine žene padaju!

 Koliko god mi to negirali, fizički izgled je prvo što će nas privući kod neke osobe. I dok muškarci padaju na žene savršenih oblina, duge kose, vitke linije i glatke kože, kriterijumi žena ipak su nešto drugačiji. Saznajte na koje 4 neočekivane muške osobine žene itekako padaju.

Indeks telesne mase

Istraživanja su pokazala kako je indeks telesne mase ženama itekako važan. Muškarci koji imaju skladno telo i BMI 20.85 najatraktivniji su ženama.

Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem. Međutim, ne smemo da zanemarimo ni seksi pločice na stomaku, jer bez obzira na telesni indeks većina žena će radije izabrati snažnije muškarce nego one 'žgoljave'.

Noge

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene čine suprotno. Takođe je istraženo kako su ženama privlačniji muškarci kraćih nogu nego oni proporcionalni. Možda je reč o trendu fudbalera koji je zahvatio ceo svet ili jednostavno žene vole mišiće, a oni će se svakako više isticati na kraćim i jačim muškim nogama.

Ožiljci

Ožiljci su od pamtiveka ženama vrlo privlačni i seksepilni. Oni simbolišu opasnost i hrabrosti, kao i snagu muškarca, a muškarac sa ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može da prođe kao zločesti dečko što je još jedna popularna ženska maštarija.

Dobri momci

Iako pojam zločestih momaka podseća na holivudske zavodnike poput Džejmsa Dina, Džonija Depa ili Džordža Klunija, to je sve deo ženske mašte, u stvarnom životu žene ipak padaju na dobre momke.

Osećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

 

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro