MUDRE DAME OTKRIVAJU: Kakve žene žele muškarci?

Pustite muškarca da juri za vama, umesto da ga vi uporno osvajate – poručuje stručnjak za veze Džejms Alen Hanrahan.

– Žena treba da se pravi kao da joj je momak koji joj se sviđa poslednji na pameti, da živi svoj život i čeka da joj on priđe, pozove je na sastanak i isplanira susret – tvrdi Hanrahan.

– Nije dobro ako ona pravi prvi korak.

Stručnjak za veze dodaje i da pametne dame, koje bi svaki muškarac poželeo u svom životu, znaju ključnu stvar o pripadnicima jačeg pola – da oni uživaju kada usreće ženu.

– Ukoliko mu priredite zadovoljstvo da vidi kako cenite sve što radi za vas, kako vas to usrećuje, pa prihvatate ono što vam nudi i praktično mu se na tome s radošću zahvaljujete, na dobrom je putu da se zaljubi u vas – kaže Džejms.

Njegov savet damama je i da budu strpljive.

– Pustite da se interakcija među vama odvija spontano, da biste videle kako će se snaći u tome. Žene koje su moćne da zavedu svakog muškarca, puštaju da ih oni jure i da time dokažu da vrede. Važno je i da im jednostavno kažete šta želite i šta vam prija, a šta ne, a ne da prećutkujete. Ako ga zanima kako se osećate, znači da u vama vidi osobu, a ne nekog s kim bi mogao samo da se zabavi nakratko. Možda vam to zvuči čudno, ali ako kažete muškarcu kako se osećate, čak i ako to nije pozitivno, u njemu ćete probuditi želju da uradi nešto kako bi vam bilo bolje – tvrdi stručnjak za veze.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro