Izvor:
20.08.2019 u 18:52
0

RAJ NA FILIPINIMA: OVO je NAJLEPŠA PLAŽA NA SVETU !

Zbog svoje neverovatne lepote ostrvo Borakaj spada među najlepša ostrva na svetu, zbog čega je veliki broj turista počeo da ga posećuje.

Zato su lokalne vlasti prošle godine zabranile dolazak turistima na period od šest meseci.

Borakaj se nalazi na Filipinima, u Tihom okeanu, a zbog svojih prelepih peščanih plaža ubraja se u najlepša ostrva tog tipa, pa zato i ne čudi činjenica da ga turisti opsedaju.

Glavna atrakcija tog čarobnog ostrva je Bela plaža, koja je dugačka čak četiri kilometra, na kojoj se nalazi najbolja turistička infrastruktura na ostrvu, od kafića i restorana do mesta za noćni izlazak.

Ljubitelji drugačijih plaža posećuju Puku, a obožavaoci ekstremnih sportova na vodi svraćaju do Bulaboga.

Svojom lepotom bez teksta ostavlja i Dinivid, dok strastveni ronioci ne propuštaju da istraže more kod Tambisana.

U vreme zabrane poseta turista prošle godine rešeni su brojni ekološki problemi sa kojima se ostrvo suočavalo zbog masovnog turizma. Bilo je tu svega, od velike količine smeća koje je ostavljeno na obalama do curenja otpadnih voda u more.

Iako je ostrvo ponovo otvoreno za turizam i boravak turista, ipak je ograničen broj ljudi koji smeju da borave na Borakaju.

B92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter