IZVANREDNA LEPOTA I SNAŽAN KARAKTER: Otkrivamo razloge zbog kojih mnoge žene biraju da budu same!

 Danas postoji veliki broj žena, koje krasi izvanredna lepota i snažan karakter, a koje su uprkos svim svojim kvalitetim i dalje same. Kada su takve žene u pitanju, ne radi se o prevelikim očekivanjima, njima je jednostavno teško da pronađu muškarca koji je vredan njihove ljubavi i poštovanja.

Intelektualne sposobnosti i visoko samopouzdanje sputavaju ovakvu ženu da bude u vezi samo da bi bila sa nekim. Ona jednostavno ne želi da troši energiju na partnera koji ne može da je prati u svim životnim aspektima.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih mnoge žene biraju da budu same.

1. Imaju visoke standarde

One su vrlo svesne svojih kvaliteta i ući će u vezu samo sa muškarcem, koga smatraju vrednim svoje pažnje. On mora zadovoljiti sve njihove kriterijume, jer samo na taj način može biti dovoljno dobar partner ženi, koja ima svest o sebi.

2. Emotivno su ispunjene

Snažnim ženama ne treba muškarac da bi bile emotivno ispunjene. One su svesne sebe i uživaju u svakom svom danu, koje provode okružene prijateljima i porodicom.

3. Rade na sebi

Ovakve žene svakodnevno rade na sebi i teže da se usavrše na privatnom i poslovnom planu. Zato ne žele pored sebe partnera koji nema iste ambicije.

4. Muškarci se pored njih osećaju nesigurno

One jednostavno ne mogu sebi da dozvole da se ponašaju naivno samo da bi zadovoljile mušku sujetu. One pored sebe moraju imati muškarca koji ima podjednako samopouzdanja, kako bi mogao da je prati u svakom novom poduhvatu.

 

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro