Izvor:
08.09.2019 u 07:46
0

NE ČEKAJTE PRAVI TRENUTAK VEĆ UZMITE STVAR U SVOJE RUKE: Otkrivamo kako pobeći iz zone prijateljstva!

Veoma često pitanje koje muškarci koji imaju drugarice sebi postavljaju: Kako pobeći iz zone prijateljstva.

Svaka žena želi prijatelja na kojeg može računati, a većina će žena obožavati muškarca koji im je rame za plakanje. Ako želite devojku, nemojte čekati pravi trenutak, uzmite baš ovaj trenutak.

Jedan od najpopularnijih izraza na internetu ovih dana je definitivno "friendzone", a odnosi se najčešće na muškarce koji žele biti u vezi sa ženom koja ih gleda samo kao prijatelje. A isti ti muškarci često ne shvataju da su upravo sami krivi što se nalaze u zoni prijateljstva. Evo kako najlakše pobeći iz nje:

Budite jasni

Većina muškaraca završava u zoni prijateljstva (friendzone-u) upravo zbog toga što nisu jasni oko svojih namera. Iako im se neka devojka sviđa, biraju jednostavniji put, pa na početku im glume da samo žele biti prijatelji. Žene to shvate kao poziv na prijateljstvo i ne pada im na pamet ulaziti u komplikacije koje donosi veza, kada jednostavno mogu imati dobrog, pravog prijatelja.

Pokažite da imate život

Svaka žena želi prijatelja na kojeg može računati, a većina će žena obožavati muškarca koji im je rame za plakanje. Ali neće ga obožavati u romantičnom smislu, nego u prijateljskom smislu. Ako stvarno želite da se žena zainteresuje, pokušajte tu i tamo biti nedostupni. Kad se zapita zbog čega niste tu kad ste joj potrebni, shvatiće koliko joj zapravo trebate, pa imate veće šanse za odlazak iz zone prijeteljstva.

Nemojte čekati predugo

Strpljen-spašen nije nešto što važi u vezama. Ako želite devojku, nemojte čekati pravi trenutak, uzmite baš ovaj trenutak. Ako čekate dok se sve ne složi baš onako kako želite, nikada nećete prestati biti samo prijatelji.

Izvor: opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter