Izvor:
09.05.2016 u 16:23
0

RAZUMNA ILI MUDRA: Saznajte kom TIPU žene PRIPADATE

Jedno je imati razuma i raditi po načelima, a drugo je pored razuma imati iskustva i poverenje u druge i omogućiti im da uz vašu pomoć idu u smeru u kom treba da idu. Evo šta razlikuje mudru ženu od razumne.

Kad muž napravi greške, razumna žena mu to natrlja na nos i kaže: "Rekla sam ti". Mudra žena ga podrži, pokuša da ga razveseli, i ponekad se pravi da se to nikad nije ni desilo.

Razumna žena pokušava da nadmaši druge na poslu, i nikad ne pravi greške, vodeći računa da većina kolega strahuje od nje. Mudra žena pomaže da se napravi atmosfera u kojoj će vladati ljubav i poštovanje među kolegama.

Razumna žena uzima uzde u kriznoj situaciji i uči muža kako treba da radi. Mudra žena mu suptilno pokazuje pravi smer i podržava ga u nameri da postigne svoj cilj.

Razumna žena uvek pomaže svojoj deci da uče matematiku, misleći da ne mogu da budu uspešna bez toga. Mudra žena razume da su njena deca jedinstena, i ohrabruje ih da rade šta god ih čini srećnim.

Razumna žena odupire se uticaju svekrve, branu svoju nezavisnost od svojih roditelja, i snažno se protivi bilo kakvom savetu. Mudra žena hoće da sasluša šta drugi imaju da kažu. A onda uradi ono što misli i oseća da je ispravno – ali sa dobrom voljom u srcu.

Razumna žena želi da promeni svet i sve oko sebe. Mudra žena pokušava da menja sebe, i prihvata druge takvi kakvi su.

Razumna žena prati u stopu svoju decu čak i kad porastu, daje im savet i kad ga ne traže, i govori im kako da pravilno podižu svoju decu. Mudra žena dozvoljava svojoj deci da sama steknu životno iskustvo i podržava ih bez obzira na sve.

Razumna žena misli da jedino možemo biti srećni kada smo u pravu. Mudra žena zna da smo u pravu kada smo srećni.

U kojoj grupi ste se pronašli?

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter