Izvor:
03.11.2019 u 21:58
0

PUTEM INSTAGRAMA TRAŽILA SE*S: Spavala sa VIŠE OD 100 STRANACA! (FOTO)

Poslednjih godina se mnogo pisalo o uticaju društvenih mreža na mentalno zdravlje i povećanje anksioznosti kod korisnika, ali sada se iste krive za povećanu se*sualnu zavisnost.

Otkad se Instagram pojavio 2010. godine, milioni korisnika su otvorili svoje naloge krenuvši u borbu za prikupljanje pratilaca i lajkova. Mnogi su od svojih onlajn života napravili unosnu karijeru, dok su neki, poput Lori Džejd Vudraf, zbog društvenih mreža produbili svoju se*sualnu opsesiju.

Lori ističe da aplikacije poput Instagrama deluju kao droge koje su hranile njenu želju za se*som.

Instagram je igralište sa mnogo iskušenja. Društvene mreže podstiču žene da stavljaju sadržaj koji inače ne bi – rekla je Lori.

U mojoj najgoroj fazi zavisnosti bila sam opsednuta idejom spavanja sa strancima. A društvene mreže su mi u tome pomogle. Zaboravite na odlazak u kafić, ili korišćenje dosadnih aplikacija za dejtinge, Instagram mi je omogućio da svom domu, besplatno, nađem partnera – otkrila je.

Izvor: index.hr
Foto: Instagram/lauriejaderotic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter