Izvor:
18.12.2019 u 09:33
0

ŠARLIZ TERON I MISTER BIN SPOJENI U JEDNO Urnebesna šala koja je nasmejala svet

Kristijan Dior je snimio spektakularnu reklamu za "J'adoir Absolu" parfem, sa Šarliz Teron u glavnoj ulozi, a na internetu se pojavila parodija koja je ubrzo postala viral.

U videu koji kruži internetom prepoznatljivo lice glumca Roan Atkinson (64), koji inače tumači lik legendarnog Mister Bina, nalazi se u telu Šarliz Teron (44) i on pokretima oponaša glumicu…


EKSKLUZIVNI GOSTI U "DOBRO JUTRO SRBIJO"

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA NA HAPPY TV Odluka o deci sa Malte u januaru

MINISTARKA ZORANA MIHAJLOVIĆ : Moramo da ulažemo u železnicu, putarine su sasvim realne! (FOTO)

IVICA DAČIĆ Na Kosovu se ne zna ko je gori, ne znam da li će Albanci ikada biti spremni! (FOTO)


Jutjub kanal "Crookedpixel" predstavlja reklame i izmenjene spotove, gde poznatim glumcima ili pevačima zamenjuju lik s nekom drugom poznatom ličnošću, pa je tako nastao i ovaj video koji je pogledalo skoro 700 hiljada ljudi.

– Predivno je, ali sam tužan što stranica "Crookedpixel" nije zamenila i njen glas sa njegovim čudnim mumlanjem na kraju reklame – bio je jedan od komentara.

Izvor: telegraf.rs

Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter