Izvor:
20.02.2017 u 17:48
0

Skandal pop dive: MADONA USVOJILA DECU, JAVIO SE NJIHOV OTAC I TVRDI DA GA JE PEVAČICA PREVARILA!

Pop diva Madona nedavno je usvojila blizance iz Malavija. Međutim, sada se oglasio njihov otac koji tvrdi da je prevaren.

Naime, otac dvoje dece iz Malavija koje je Madona već odvela u Njujork tvrdi da nije znao da njegova deca odlaze zauvek.

"Rečeno mi je da će Ister i Stela biti u domu bogate žene, da će im ona omogućiti dobro obrazovanje, ali da će ih vratiti da nam pomognu, da pomognu našoj porodici. Sada mi kažete da je usvajanje trajno. To ne može da bude istina, ne želim da bude tako. Ja sam njihov otac i uvek ću biti", priča Adam Muale.

Adamu je supruga umrla na porođaju i ostao je sam sa sedmoro dece.

"Direktor sirotišta mi je rekao da je to sjajna prilika za moju decu. Rekao sam da se slažem sa svim, ali nisam ni mogao da pretpostavim da ih neću videti nikada više", nastavlja otac devojčica.

On dodaje da je saglasnost za usvajanje potpisao njegov brat.

Madona je pre nedelju dana potvrdila da je i zvanično usvojila bliznakinje iz ove afričke zemlje. Pevačica je ranije usvojila dvoje dece iz Malavija, a osim njih ima i dvoje biološke dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter