Izvor:
23.05.2016 u 22:50
0

MORALI DA POZOVU HITNU POMOĆ: Nećete verovati šta se čoveku desilo dok je gledao emisiju o HIPNOZI

Vatrogasci i hitna pomoć pozvani su tokom proteklog vikenda da intervenišu pošto je čovek u jednom gradiću u Francuskoj hipnotisan dok je kod kuće gledao televizijsku emisiju o hipnozi. Porodica 51-godišnjeg gledaoca, čije ime nije saopšteno, pozvala je hitnu pomoć pošto je primetila da se on čudno ponaša dok je gledao emisiju o kanadskom hiptonizeru Mesmeru koji je hipnotisao publiku i navodio ih da izvode komične pokrete.

Surpuga gledaoca se u prvo vreme smejala jer joj suprug oponašao sve smešne pokrete kao hipnotisani na ekranu, ali se na kraju uspaničila i pozvala pomoć. Vatrogasci su došli na lice mesta, ali je supruga "probudila" supruga iz hipnoze jer je vikala na njega. Vest o hipnotisanom gledaocu nisu potvrdili medicinski izvori. Gledalac je kasnije rekao da se osećao neobično i da nije znao šta radi ni šta mu se dešava.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter