Izvor:
24.05.2016 u 19:22
0

CARINICI U ŠOKU: Nećete verovati šta su TURCI nosili u ČARAPI! (FOTO)

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci zaplenili 50 zlatnika iz 1923. godine, čija je vrednost procenjena na preko 13.000 dolara, saopštila je Uprava carina.

Zlatnike su 24. maja pokušali da prokrijumčare dvojica belgijskih državljana turskog porekla, koji su se na ulazu u našu zemlju pojavili u prepodnevnim satima, u automobilu "mercedes" belgijskih registarskih oznaka.

Na granični prelaz su ušli trakom obeleženom zelenim semaforom, čime su se deklarisali kao neko ko nema ništa da prijavi, što su i rekli carinskim službenicima prilikom susreta, navodi se u saopštenju.

Međutim, detaljnom kontrolom vozila je u prtljažnom delu ispod tapacirunga, u fabričkom prostoru predviđenom za dodatni pribor, pronađena čarapa napunjena dukatima, koja je bila prekrivena kompresorom.

Dukati su privremeno zadržani, do okončanja postupka pred nadležnim sudom, pokrenutog protiv jednog od putnika, koji se po otkrivanju prekršaja izjasnio kao vlasnik zlatnika.

Tanjug
Foto: upravacarina.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter