Izvor:
19.04.2017 u 15:43
0

OD MINIJATURNOG PROSTORA NAPRAVILA SVOJU OAZU: Ona živi život punim plućima u stanu od samo osam kvadrata! (VIDEO)

Nekim ljudima nije potrebno mnogo da bi bili srećni. Među njima je i Ema iz Australije koja je preselila u Japan i nastanila u centru Tokija. I to u minijaturnom stanu.

Stan ima samo osam kvadratnih metara, ali se u njemu nalazi sve što joj treba – kuhinja, kupatilo, spavaća soba, pa čak i mali balkon. Sve to Emu košta oko 600 evra mesečno.

Dugo sam tražila smeštaj i kada sam videla ovaj stan jednostavno mi je zapao za oko, jer je napravljen na dve etaže. Deo za spavanje je odvojen od ostatka stana. Oduvek sam želela da živim u Japanu i to je ovde tako. U centru Tokija su stanovi i inače vrlo mali – objasnila je ona i dodala da je vrlo srećna.

Ipak, ovakav smeštaj definitivno nije za ljude koji pate od klaustrofobije (straha od malog ili zatvorenog prostora), pošto je oba zida moguće dotaći rukama u isto vreme i to da ih ne ispružite do kraja.

Izvor: 24sata.hr
Foto: YouTube Printscreen/Living Big In A Tiny House

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter