Izvor:
19.04.2017 u 19:22
0

I TATA VOLI FUDBAL: Otkriveno za koga navija Trampov i Melanijin sin! (FOTO, VIDEO)

Najmlađi sin Donalda Trampa, iz poslednjeg braka sa prvom damom Amerike Melanijom, Beron (11), veliki je navijač londonskog Arsenala.

To je postalo jasno tokom uskršnjeg ponedeljka, kada su Belu kuću posetili fudbaleri američkog prvoligaša DC Junajteda, s kojima je mali Beron odigrao partiju fudbala u dvorištu.

Njegova ljubav prema fudbalu nije iznenađenje, ako se zna da je njegov slavni otac jednom prilikom učestvovao u žrebu parova englskog FA kupa, kao i da je u dva navrata pokušao da kupi fudbalski tim.

Tramp je prvo želeo da stane na čelo škotskog velikana Glazgov Rendžersa, koji se sada budi posle dugogodišnjeg finansijskog propadanja, a bilo je pokušaja i da se uđe u kolumbijski fudbal.

Tada je imao ideju da pazari Atletiko Nasional iz Medeljina, ali se i to završilo samo na želji.

happytv.rs
Foto: twitter/Dana McKay, flickr.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter