Izvor:
26.04.2017 u 19:11
0

OVO JE OMILJENA SEKS IGRAČKA 19 VEKA: Na aukciji poludeli za njom! (FOTO)

Seks-igračke i danas su svojevrsna tabu-tema u konzervativnim sredinama, ali jedna koja datira još iz 19. veka ovih dana prodata je na aukciji u Irskoj, i to za neverovatnih 3.200 evra.

Stručnjaci su procenili da je dildo, za koji se veruje da je bio u vlasništvu bogate englesko-irske porodice, napravljen od slonovače, i to najverovatnije u Kini.

Vjerujemo da je ovaj unikat iz viktorijanskoga doba bio jedan od najoriginalnijih darova koji je ijedna žena tada mogla dobiti od supruga – izjavio je Dejmijen Metjuz, vlasnik aukcijske kuće koja je organizovala prodaju seks-igračke u irskom okrugu Mit.

Iako je početna cena dilda bila između 500 i 800 evra, u samo četiri minuta vrednost mu je dosegla konačnih 3.200 evra – toliko je za unikat izdvojio anonimni američki kolekcionar.

Metjuz kaže da mu se javilo stotinjak potencijalnih kupaca iz čak 40 zemalja.

Bilo je tu vlasnika muzeja, seks-šopova, domaćica, lekara… Ma zavladala je opšta ludnica! Jedan gospodin čak je lično doputovao iz Čilea u Irsku kako bi rezervisao dildo. Na kraju su se za unikat borili vlasnik erotskog muzeja iz Los Anđelesa i dotični Amerikanac, koji je i pobedio te postao novi ponosni vlasnik igračke – rekao je Metjuz, piše "The Irish Times", a prenosi "Jutarnji list".

Izovr: Blic
Foto:Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter