Izvor:
07.05.2017 u 00:59
0

PONAŠATE SE NEPRISTOJNO, A NISTE NI SVESNI TOGA: Ove navike morate odmah izbaciti iz života!

Svako od nas ponekad se ponaša nepristojno, a da toga nismo ni svesni. Saznajte koja su to učestala, svakodnevna ponašanja koja su mnogima već prešla i u naviku, a smatraju se nepristojnima.

Možda toga niste svesni, ali nepristojno se ponašate kada:

1. Razgovarate na mobilni telefon, a zvučnik vam je toliko pojačan da svi oko vas čuju što osoba s druge strane "žice" govori. Verujte, većini ljudi to smeta i ne žele slušati vaš razgovor.

2. Sedite na kafi s prijateljicom i dopisujete se s nekim bez objašnjenja prijateljici zbog čega baš sada morate poslati tu poruku.

3. Otkažete dogovor u zadnji tren zato jer želite ostati kod kuće gledati omiljenu seriju.

4. Ne uzvratite telefonski poziv ili ne odgovorite na poruku. To ne mora biti odmah, ali napravite to do nekog pristojnog vremena. Nikada nismo toliko prezauzeti da ne stignemo to napraviti.

5. Zaboravite dobroj prijateljici ili prijatelju poželeti srećan rođendan. U današnje doba kada postoje toliki podsetnici, to je jednostavno nedopustivo. I nepristojno.

6. Kupite novi odevni komad, nosite ga i zatim vratite u trgovinu. Mislite da ako prodavačica ne primeti da ste ga nosili, da je to u redu? I dalje nije.

7. Pozajmite od prijateljice knjigu, CD, DVD ili nešto četvrto i kažete joj da ćete pozajmljenu stvar vratiti do tad i tad, ali ne vratite pa joj se izvinjavate, a ona govori da je sve u redu, pa joj opet zaboravite vratiti. Ali ipak nije sve u redu. Uradite to na vreme.

8. Stalno se žalite na nešto. Morate uvek imati na umu da vi niste jedini koji neispavani morate izgurati dan.

9. Pretpostavljate da svi žele videti svaku fotografiju vaše bebe koju se ikada uslikali.

10. Prijateljicu koja to ne želi nagovarate da uslikate selfi kog planirate objaviti na društvenim mrežama. Vama je to možda zabavno, ali je zapravo nepristojno.

zadovoljna.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter