Izvor:
09.05.2017 u 16:37
0

ORALNIM SEKSOM UDAVIO DEVOJKU: Tvrdi da nije kriv za ubistvo, nudi sudiji penis kao dokaz!

Ričard Henri Peterson (65) optužen je za ubistvo svoje devojke Francske Markinez (60). Ričard tvrdi da se ona udavila tokom oralnog seksa, a kako bi dokazao ove tvrdnje, tražio je dozvolu da pokaže sudiji svoj penis.

Optuženi je priznao da je udavio svoju devojku u oktobru 2015. godine, ali nikada nije rekao kako se to desilo. Njegov advokat Ken Padovic sada tvrdi da je skidanje pred sudijom ključni dokaz u odbrani. Odbrana u kojoj se optuženi poziva na grub seks i brani tvrdnjom da je žrtva preminula tokom seksualne aktivnosti, retko se koristi u američkim suđenjima. U korist optuženog trebalo bi da svedoči veštak i patolog, doktor, Vrajt. On će potvrditi da je tokom oralnog seksa slučajno došlo do smrti.

Kada se tragedija dogodila, Paterson je pre policije prvo pozvao svog advokata, a kada je policija konačno stigla i pregledala telo žene, ustanovljeno je da je ona bila mrtva između 8 i 24 sata.

Izvor: Metro

Foto: ricard-henri-peterson-printskrintviter-1494261173-1178677

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter