Izvor:
09.05.2017 u 20:36
0

Facebook pokreće TV seriju!

Društvena mreža Facebook će uskoro početi da prikazuje televizijsku seriju premium karaktera.

Business Insider tvrdi da će Facebook od sredine juna početi da emituje svoju TV seriju.

U početku će biti pokrenute dve sezone različitih serija od po 12 epizoda, a citirajući više izvora upoznatih sa dešavanjima, Business Insider izveštava da je Facebook dao zeleno svetlo da se počne produkcija više televizijskih serija.

Facebook navodno u ovom trenutku sprema dve serije, od kojih će jedna biti dužeg trajanja i visokobudžetna, slična konvencionalnim TV serijalima kakve gledamo danas na televiziji, kao i jeftinija serija čije epizode bi trajale do deset minuta a nove bi bile objavljivane svakog dana.

Ukoliko se kompanija odluči za originalni sadržaj, to će joj omogućiti da se efikasno bori protiv YouTube, Netflix i Amazon Video servisa.

Poručuje se da Facebook želi da zadrži dve milijarde korisnika, naročito mlade koji sve više prelaze na Snapchat.

Izvor: radiosarajevo.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter