Izvor:
13.05.2017 u 03:28
0

KAKAV BAKSUZ! Ustao u 2 ujutru, pešačio sat vremena, nosio opremu tešku 13 kg sve da bi na kraju uslikao POGREŠAN PAR! (FOTO)

Pošto je fotograf Džejkob Piters ustao iz kreveta u 2 ujutru, pešačio 1 sat do mesta u Arkanzasu koje su odabrali “golupčići” noseći pritom 13 kilograma opreme, i namestio se da izdaleka slika prosidbu, znao je da je sve vredelo truda kada je uhvatio romantičan trenutak između zaljubljenih.

Ali, kada je poslao SMS budućem mladoženji i čestitao mu, a ovaj se izvinio jer kasni, shvatio je da je napravio veliku grešku. Ovekovečio je pogrešnu prosidbu.

Nekoliko dana ranije, budući verenik je kontaktirao Pitersa i zatražio mu da fotografiše njegovu prosidbu u zoru na Vitaker Pointu, s kog puca pogled na šumu. Slikama je hteo da iznenadi devojku.

Da bi bio siguran da će biti spreman da uhvati magični trenutak, Piters je zauzeo busiju već u 6 ujutru. Ostalo mu je samo da čeka da par stigne.

Oko 6.17 eto njih. To su oni, siguran san. Malo kasne, ali još nije kasno – napisao je Piters na Fejsbuk strani. – Bili su gore nekoliko minuta i onda se desilo. Izvukao je prsten, kleknuo na koleno iza nje. Ona se okrenula, počela da plače i da ga grli i bilo je jasno da je pristala i da je sve prošlo super.

Potrošio sam 6,5 sati, 40 dolara na benzin i hranu, 450 fotografija i uslikao pogrešan par – napisao je Piters.

On je potom pozvao korisnike Fejsbuka da mu pomognu da pronađe par koji je slikao. Pošto je post podeljen nekoliko stotina puta, pronašao je verenike. Par je iz Dalasa u Teksasu i dobio je svoje fotografije.

Internet nikad ne prestaje da me zadivljuje – objasnio je Piters.

Izvor: independent.co.uk
Foto: Facebook/JP Photography

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter