Izvor:
16.05.2017 u 21:21
0

SHVATIĆETE ZAŠTO! Ovo su filmovi koje morate pogledati sa mamom! (VIDEO)

Najlepše vreme u životu svake devojke je vreme provedeno s njenom mamom. To su posebni trenuci koje nijedna devojka ne sme da propusti, pa se zato sledeći put kada dogovorite druženje sa mamom odlučite za neki od ovih filmova. Raskomotite se u krevetu, kupite čokoladu i grickalice, opustite se i uživajte. Pvo su filmovi koje morate pogledati…

# Čelične magnolije
Kako i sam naslov kaže, u ovom filmu žene su nežne poput magnolija, ali i čvrste poput čelika. Sali Fild glumi majku Džulije Roberts. Džulija se bori s bolešću od koje nastanu opasne komplikacije kojih se Sali pribojavala. Iako je u ovom filmu reč o posebnom odnosu između majke i ćerke, reč je i o čvrstim ženskim prijateljstvima čija je zanimljiva dinamika proizašla iz druženja u kozmetičkom salonu. Ovo je jedan od onih prelepih filmova čiji će trenutci vas i vašu majku nasmejati, ali i rasplakati.

# Maćeha

Džeki, koja je nekada bila uspešna njujorška urednica, sada živi van grada kao domaćica i majka dvoje dece. Od muža je razvedena godinama, i kao i deca, pomirila se sa tim da se u njegovom životu pojavila nova žena – mlada Izabel, koja se veoma uspešno bavi fotografijom. Izabel se trudi da se Ana i Ben osećaju prijatno kada su sa njom, ali nikada ne bi bila spremna da se odrekne svoje karijere zbog njih. Osećajući to, Džeki želi da njena deca provode što manje vremena sa Izabel. Međutim, kada otkrije da joj je dijagnostifikovan rak, trudiće se da se što više zbliži sa budućom maćehom svoje dece. Sve razmirice koje su pre postojale između njih, polako će nestati.

# Mamma Mia!
Ovde je reč o zabavnom mjuziklu samo s pesmama popularne grupe ABBA u kojemu Meril Strip igra ulogu majke. Ako to nije dovoljno da se odlučite na gledanje filma, onda će vas radnja filma osvojiti zasigurno.

Radnja filma odigrava se na grčkom ostrvu Кalokari. Romantična avantura počinje u zabačenom mediteranskom hotelu "Vila Dona", koji vode Dona Šeridan (Meril Strip), njena kćerka jedinica Sofi i Sofin verenik Skaj. Sofi ne zna ko je njen otac. Pre 21 godinu, Dona se zaljubila u Amerikanca Sema Кarmajkla, i njih dvoje su imali strastvenu letnju romansu. Ipak, pred kraj letovanja, Sem govori Doni da je veren i da ide kući da bi se oženio, i tako slama Doni srce. Povređena, Dona pada u zagrljaj još dvojice mladića: Engleza Harija Brajta i Šveđanina Bila Andersona. Na kraju, Dona ostaje trudna, a ne zna koji od njene tri letnje ljubavi je Sofin otac. Njana majka joj ne dozvoljava da se vrati kući, tako da Dona ostaje na ostvu Кalokari i otvara svoju hotel "Vila Dona“. Sofi sada ima dvadeset godina i treba da se uda za Skaja. Uoči svog venčanja, ona sa strepnjom šalje pozivnice trojici muškaraca za koje veruje da joj je neki od njih otac. Iz tri grada, sa tri strane sveta, njih trojica kreću ka ostrvu i ka ženi koja je dvadeset godina ranije uspela da zavede sve njih.

# Moje pesme, moji snovi

Jednostavno smo morali da uvrstiti ovaj klasičan mjuzikl. Iako Džuli Endruz nije biološka majka fon Trap dece već je njihova vaspitačica. Njeno strpljenje i dobrota koji su tako prelepo prikazani u filmu stvarno su majčinske odlike.

Ovakav klasičan film nepogrešiv je izbor, a vaša majka će zasigurno uživati u njemu. No, još važnije je da zajedno provedete lepo popodne i da joj pokažete koliko je cenite i volite.

cosmolitan.rs
Foto: byrigo25.soup.io

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter