Izvor:
17.05.2017 u 13:04
0

Pokvario vam se rajsferšlus? UZ OVAJ TRIK ĆETE GA POPRAVITI ZA NEKOLIKO SEKUNDI! (VIDEO)

Sigurno vam se više puta desilo da vas rajsferšlus izda baš u najkritičnijem trenutku. A sad znamo caku kako da to popravite na licu mesta.

Ovaj problem se najčešće dešava na torbama jer njih stalno otvaramo i zatvaramo, ali ni odevni komadi nisu izuzeti od katastrofa. Kada povučete rajsferšlus u nameri da ga zatvorite a on i dalje ostaje otvoren, obično se oprostite od tih odevnih komda. Ali sada imamo caku i za to.

Sve što vam treba jesu kleša kojima ćete malčice pritisnuti donji deo zatvarača. Samo pazite da ne stisnete previše, jer onda neće kliziti po zupcima. Taj mali pritisak biće dovoljan da zupci ponovo pravilno legnu jedan na drugi i rajsferšlus će ponovo biti upotrebljiv.

Telegraf
Foto:Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter