Izvor:
24.05.2017 u 14:27
0

GUMICA ZA BRISANJE ČINI ČUDA: Evo kako da patikama vratite stari sjaj! (VIDEO)

Kada vidite na koje sve načine možete da iskoristite gumicu za brisanje, koru od banane i ostale kućne potrepštine, nećete bacati pare za skupe preparate.

Ako ste se ikad pitali kako da se rešite prljavštine na đonu od patika, koje ne može da ukloni ni pranje u veš mašini, onda će vam se ovaj video svideti.

Prljavštinu na đonu, posebno belom, možete ukloniti gumicom za brisanje, a ukoliko ovaj trik ne upali, probajte sa četkicom i pastom za zube.

Starije pohabane cipele namažite svećom, zatim dobro ih polijte vodim i sačekajte da se osuše. Za glancanje cipela možete da iskoristite i koru od banane. Unutrašnjim delom premažite cipelu, a zatim je krpom posušite. Videćete neverovatnu promenu.

Ako vas zanima kako da vam pertle ponovo budu bele ili uklonite neprijatan miris iz patika, pogledajte ovaj video snimak.

Telegraf
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter