Izvor:
24.05.2017 u 21:19
0

PSIHOLOŠKI TEST: Otkrijte da li ste skloni preljubi!

Svi cenimo dobre ljude i nastojimo da takvi budemo i sami. Ali koliko god se mi trudili, uvek naiđu trenuci slabosti.

Prvi korak u nastojanju da postanemo istinski dobri je priznati da nismo savršeni i prihvatiti loše strane sopstvene ličnosti. Dakle, svi ponekad podlegnemo iskušenju, ali se ponekad desi i da nas u tome uhvate…

Jagode, zavodljivo sočne i crvene, uobičajen su simbol seksualne želje. Način na koji će se ova priča odvijati u vašoj mašti pokazaće vaš odnos prema zabranjenoj ljubavi – kao nekoj vrsti krađe.

1. Šetajući seoskim imanjem, naletite na leje sa zrelim jagodama. Kreće vam voda na usta, a u blizini nema žive duše. Između vas i slatkih crvenih plodova stoji samo ograda. Koliko je visoka?

2. Ušunjali ste se u baštu i počinjete da berete voće. Koliko jagoda ste pojeli?

3. Odjednom, pojavljuje se seljak niotkuda i počinje da viče na vas. Šta kažete u svoju odbranu?

4. Posle svega, kakvog su ukusa bile jagode? Kada se sad osvrnete, kako ste se osećali kada se vaša avantura završila?

Rešenje:

1. Visina ograde koju ste zamislili pokazuje stepen vaše samokontrole i otpornosti u odnosu na iskušenja. Što je ograda viša, to je vaša odbrana jača. Oni koji su zamislili visoku tarabu koja ograđuje parcelu sa svih strana, imaju potpunu kontrolu nad sobom. Oni koji su zamislili plot do kolena, izloženi su velikom riziku da pokleknu i opeku se u ljubavnoj vatri.

2. Broj jagoda koje ste ukrali predstavlja broj osoba s kojima se možete zamisliti u ljubavnoj (ili strasnoj) vezi u bilo kom trenutku svog života. Ako ste pojeli samo jednu jagodu, imate velike šanse da u životu ostanete verni jednoj osobi. Oni koji su stigli do dvocifrenih brojeva trebalo bi da porazmisle i blagovremeno povuku ručnu kočnicu svog libida. Niko ne može da izdrži taj tempo na duže staze.

3. Izvinjenja i opravdanja koja ste uputili seljaku govore kako biste se branili kad bi vas uhvatili u preljubi. Šta ste rekli?

4. To kako ste opisali ovo iskustvo i ukus jagoda na kraju priče pokazuje kako vi zamišljate da biste se osećali posle ljubavne afere. „U stvari, i nisu bile baš tako ukusne kao što se u prvi mah činilo. Nije to ni bilo vredno tolikog napora" – jeste tačno u većini ljubavnih afera. Ne zaboravite to iskustvo i prepustite ga prošlosti.

Izvor: Lepa i srećna
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter