Izvor:
25.05.2017 u 03:11
0

Kad vidite kako je ovaj Rus zaprosio devojku, OKRENUĆE VAM SE STOMAK! (VIDEO)

Ovaj Rus je hteo na originalan način da zaprosi svoju devojku, inače medicinsku sestru, a cela prosidba je izazvala različite komentare na društvenim mrežama. Naime, Rus je ubedio jednog hirurga da mu verenički prsten sakrije unutar rane koju ima na stomaku.

Zatim je pitao svoju devojku da ga previje i ona je odmah primetila čudan "objekat" u njegovom stomaku.

Kad je izvadila prsten iz rane svog dečka, devojka je briznula u plač i pristala da se uda za njega, dok je njihov prijatelj, isto medicniski radnik, zabeležio čitavu situaciju mobilnim telefonom, piše Dejli Mejl.

Nije poznato kako je mladić zadobio pomenutu povredu.

Mladić je rekao za lokalne medije da je želeo da njegova prosidba bude nezaboravna i jedinstvena, međutim, ne dele svi isto mišljenje, barem ne korisnici društvenih mreža.

– Kako bi pokazao svoju ljubav, odlučio si da staviš zlato u sebe?! – jedan je od komenatara.

– Tvoj gest uopšte nije romantičan. Samo idiot bi uradio tako nešto – dodala je jedna korisnica društvenih mreža.

Bilo je i onih koju su ostali zadivljeni činom prosidbe:

– Uradio je sve kako treba. Dokazao joj je da je u stanju da povredi sebe kako bi joj pokazao koliko je voli i da želi da je oženi. Trebalo bi da postoji više ovakvih muškaraca – napisla je pak druga korisnica.

blic.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter