Izvor:
27.05.2017 u 20:38
0

NISU MARILI KO ĆE VIDETI: Par imao seks na javnom mestu, ali onda su žestoko zažalili! (VIDEO 18 +)

Par koji je pre desetak dana u naletu strasti odlučio da se poseksa na jednom parkingu u Viljnusu, mogao bi da zažali što ipak nije potražio skrovitije mesto ukoliko sudija bude nemilosrdan.

Naime, mladića i devojku je u nesvršenom činu zatekao grmalj od policajca, koji je verovatno na intervenciju stigao nakon poziva nekog od zabezeknutih i prizorom iznerviranih komšija.

Lokalni portali uz video preneli su i informaciju da se u Litvaniji seks na javnom mestu kažnjava s najviše 140 evra ako je počinitelji uhvaćen prvi put u razmenjivanju strasti, odnosno da zakon predviđa udarac po džepu od 140 do 240 evra ukoliko je osoba već imala iskustva u ovakvom poduhvatu na javnom mestu.


Vilnius public couple by lolmids

Izvor:Alo.rs
Foto:dailymotion printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter