Izvor:
15.07.2017 u 02:58
0

TADA JE STVARNO KASNO: Evo u kojim godinama postajemo PRESTARI za izlaske!

Britanska firma sprovela je anketu na 5000 ispitanika kako bi proverili koliko je moderna tehnologija uticala na to da večernje izlaske zamenimo ostajanjem kod kuće.

Pokazalo se da većina Britanaca nakon 31. godine prestaje izlaziti po klubovima. Gotovo polovina ispitanika (46 posto) preferira ostajanje u udobnosti svog doma, a čak 30 posto njih savršeno veče zamišlja provedenom pred televizorom. Većina ispitanika navodi cenu kao važan faktor pri odluci i izlaske smatraju preskupim, a trećina njih se jednostavno ne može nositi s mamurlukom idućeg dana.

Anketa je pokazala da se prestarima za izlaske smatraju osobe od 37 godina, a gotovo polovina ispitanika je zaključila da nema ničeg tragičnijeg od toga da osobe u četrdesetim i pedesetim godinama izlaze po klubovima.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter