Izvor:
12.09.2017 u 20:10
0

VENECIJA U DUBAIJU: Podvodni luksuzni hotel za duboki džep! (video)

Na samo 4 kilometra od obale Dubaija 2020. biće podignut podvodni hotel i banja vredna 680 miliona dolara. Gosti hotela moći će da uživaju u sobama ispod mora, restoranima i barovima sa pogledom da korale.

Hotel Plutajuća Venecija biće izgrađen na četiri kilometra od obale Dubaija. Hotel će imati kapacitet da smesti 3.000 gostiju dnevno, a razni sadržaji pre svega smeštajni kapaciteti, restoran, prostor za zabavu i rekreaciju biće raspoređeni na čak četiri nivoa od kojih će jedan biti pod morem.

Do ovog hotela koji treba biti replika prave Veneciji dolaziće se isključivo brodom, hidroplanom ili helikopterom. Kopija glavnog Trga Svetog Marka, biće recepcija.

Od tog mesta do svojih soba-kabina goste će prevoziti original gondole koje su izrađene u Veneciji. Hotel bi trebao da ima 414 soba-kabina koji će se pružati na sva četiri nivoa, od kojih će jedna biti pod vodom. Oni koji zakupe ovakve lukszne sobe pod vodom imaće privilegiju da gledaju koralne grebene pod vodom i kako iznad njih plovi gondola.

Hotel će takođe osim butika sa luksuznom robom imati i tradicionalne zanatske prodavnice. Planirano je čak postojanje 12 restorana i barova koji će gostima da nude raznovrsnu zabavu sa sve pogledom na podvodni svet. Ono što će bit kruna ovog hotela jeste podvodan banja.

U narednim godinama od početka rada hotela planira se i održavanje identičnih manifestacija po kojima je poznata Venecija kao što je Karneval, umetnički festival Bienale i Festival Rendetore.Autori ovog ambiciznog projekta planiraju da će ovakav jednistveni hotel imati životni vek od najmanje 100 godina. Izgradnja je planirana za početak 2018. godine, a završetak radova 2020.

Telegraf.rs
Foto: Dubai Real Estate Brokers

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter