Izvor:
12.09.2017 u 22:09
0

DRUŠTVENE MREŽE KAO 8. SVETSKA SILA: Oni su najuticajniji ljudi na Instagramu u Srbiji! (foto)

Od kada se pojavio kao vodeća društvena meža pre nekoliko godina, Fejbuk je izključivo služio za zabavu i druženje. Danas su se stvari bitno promenile

Osim pukog "četovanja"i sklapanja kontakata, funkcije na društvenim režama su se bitno izmenile i danas pokazaleo kao veoma superiorne, u odnosu na starija sredstva.

Evo o čemu je reč!

U emisiji "Posle ručka" na televiziji Happy gostuju: Ruža Rupić, Andrija Terzić, Radomir Lale Kostić i Petar Vasić odgovaraju na pitanje:

Ko su heroji društvenih mreža i čemu one zapravo služe?

Andrija Terzić pisac je dva romana, koja su odlično prihvaćena kod publike. Na Instagram profilu, gde objavljuje tekstualne i motivacione poruke, broji 114 hiljada pratilaca. Otkriva da njegove objave na nedeljnom nivou pogleda 10 miliona ljudi.

Radomir Lale Kostić je novinar i radijski voditelj, a na društvenoj mreži Instagram poznat je po smešnim videima i nesvakidašnjoj kreativnosti.

U mogim svojim snimcima kritikuje javne ličnosti i domaće društvo.

U jednom od najgledanijih videa izdvojio je niz pravopisnih grešaka u pesmama domaćih muzičkih zvezda i izazvao lavine komentara.

Video pogledajte OVDE!

Ružica Rupić poznata je lajfstajl blogerka u Srbiji. Široj javnosti je postala popularnija nakon učešća u jednom muzičkom talent šou, a ona tvrdi da su joj društvene mreže otvorile mnoga vrata. Na Instagramu je prati 243 hiljade folovera, a nedavno je snimila i pesmu. Ružica, koja ima tek 17 godina, ne planira da stane i istilče da bi volela da ima veoma uspešnu muzičku karijeru.

Da podsetimo, prošle godine velika prašina podigla sa nakon saznanja da je nejveću senzaciju na Sajmu knjiga izazvala modna blogerka Zorannah.
Najpoznatija modna blogerka u zemlji za svaku fotografiju dobije po 20.000 lajkova, a na mesecnom nivou od društvenih mreža zarađuje 5.000 evra.

Happytv.rs
Foto: Instagram/andrija_terzic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter