Izvor:
13.09.2017 u 18:46
0

VODITELJSKI PAR ŠOKIRAO SVET: Kada vidite šta su uradili u programu uživo, neće vam biti dobro! (VIDEO)

Urnebesna scena španske emisije "Popodne, sada i ovde", obišla je svet a u nekim delovima izazvala je i bes.
Voditelj Huan Medio u emisiji koja se emitovala uživo makazama je isekao haljinu svoje koleginice i to tako da je publika mogla da vidi njen veš.

Na početku delovalo je kao šala. Huan je mahao makazama, Eva se smejala, a potom je zaista počeo da seče haljinu. Na kratko Eva je stala, svesna da je snimaju kamere i verovatno uverena da će se sve završiti sa jednim ili dva reza, ali Huanu to nije bilo dovoljno.

Kada je shvatila da nije šala i da će verovatno ostati bez donjeg dela haljine, voditeljka je počela da se brani i beži po studiju, dok su šokirani gosti i publika koja je prisustvovala snimanju posmatrali šta se dešava.

Huan je sekao sve više i više, a kako Eva nije mogla da se odbrani publika je na kratko videla i njen veš, pe nego što je voditeljka uspela da se pokrije sakoom. Prišla joj je jedna od devojaka koja radi iza kamere, i pomogla joj se se skloni iza scenografije.

Snimak je podigao veliku buru u Španiji, a mišljenja su različita. Javnost se obrušila na voditelja, nazivajći njegov smisao za humor sinonimom za mačizam i ponižavanje, uz optužbe za napad na žene i zahteve da dobije otkaz.

Uključili su se i lokalni političari, poput, Tereze Rodrigez koja je na Tviteru napisala: "Šta ako vaša deca vide ovo na televiziji? Šta ako pomisle da je to smešno i pokušaju to da urade drugim devojkama?"

U svoju odbranu, Medio je rekao da je makazama isekao haljinu svoje koleginice da bi joj se osvetio za nešto slično što je ona njemu uradila.
Eva je prethodno isekla njegove panatalone, nakon što je on odbio da pleše uživo u programu, ali ne dok su pantalone bile na njemu. Dok je sekao haljinu koleginici, Medio je, kako se čuje na snimku, rekao: "Šta je, samo ona sme da seče?".

Nakon bure koja se podigla, izvinjenja televizije na kojoj se program emituje, oglasila se sama Eva koja je rekla da je navodno znala za "šalu". Ako je i zbog rejtinga, mnogo je.

Kurir
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter