Izvor:
18.09.2017 u 17:23
0

TRUDNICA ISTERANA IZ RESTORANA: Nikada ne biste poverovali šta je pravi razlog! (foto)

Kariša Rejli Gobin, trudnica koja je htela da ruča u jednom vašingtonskom restoranu, doživela je neprijatno poniženje.

Naime, osoblje koje radi u tom restoranu joj je zabranilo ulazak, jer nije bila adekvatno odevena. Na nedoličan način su je izbacili pod izgovorom da je nosila garderobu koja je otkrivala previše.

Zaposleni u restoranu su se pozvali na pravilo "Nemaš cipele, nemaš majicu, nema usluge“. Trudna Kariša nije mogla da veruje šta je snašlo, pa je ubrzo na Fejsbuku objavila fotografiju svog izgleda i napisala šta joj se dogodilo.

Fotografija je sakupila brojne komentare ljudi koji su oštro osudili ovaj događaj.

Nakon ovog sramotnog događaja, na zvaničnom sajtu restorana osvanula je rečenica: “Izvinjavamo se se za nesporazum i razgovaraćemo sa zaposlenicima i objasniti im da ono pravilo ne moraju sprovoditi po svaku cenu. Ipak je nama na prvom mestu komfornost naših gostiju”, piše miss7.24sata.hr.

Alo
Foto: Facebook/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter