Izvor:
19.09.2017 u 00:40
0

Kanalizaciona misterija u Ženevi: Bacali novčanice od 500 evra u wc šolju, pa zapušili odvode!

Deset hiljada evra bačeno je u wc šolju švajcarske banke UBS u Ženevi, i u toalete obližnjih ugostiteljskih objekata, prenosi britanski Guardian.

Švajcarski istražitelji veruju da je ova ogromna količina novca, koja je začepila odvode u banci i tri ugledna restorana, došla iz jednog privatnog sefa švajcarske banke, a sef je koristila neimenovana Špankinja.

Njen advokat pojavio se u lokalnoj policijskoj stanici, kako piše Tribune de Genève, kako bi ponudio novac za pokrivanje troškova vodoinstalaterskih radova u poslovnici UBS banke, te u tri restorana, ali nije objašnjavao zašto je novac bacan u wc šolje.

Šteta zbog začepljenja navodno iznosi nekoliko hiljada švajcarskih franaka.

Policiju je prvi zvao konobar u piceriji "du Molard" kad je osoblje otkrilo da je muški wc začepljen desetinama iscepanih novčanica od 500 eura koje su završile u kanalizacijskim cevima.

Uništavanje novčanica u Švajcarskoj samo po sebi nije kažnjivo delo, ali istražitelji u Ženevi svejedno dalje istražuju slučaj zbog sumnjivih okolnosti.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter